Ενημερώνουμε τους σπουδαστές μας που δικαιούνται απαλλαγή μαθημάτων και φοιτούν στο εξάμηνο 2020 Β να καταθέσουν στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ σχετική Αίτηση προσκομίζοντας τα ανάλογα δικαιολογητικά, σε αποκλειστική προθεσμία από 19-10-20 μέχρι και 23/10/20, κατά τις ημέρες και ώρες υποδοχής καταρτιζομένων λαμβάνοντας υπόψιν τους  ότι οφείλουν να παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματα μέχρι την έκδοση της σχετικής απόφασης .

  • Α.   Για απαλλαγές από μαθήματα λόγω πιστοποιημένων προσόντων καταρτιζομένων οι οποίοι είναι απόφοιτοι της  Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γίνονται δεκτές αιτήσεις οι οποίες :α) είναι σαφώς διατυπωμένεςβ) έχουν πλήρως συμπληρωμένα τα πεδία στο σώμα της αίτησηςγ) έχουν συνημμένα :

                 i)  Φωτοτυπία δελτίο ταυτότητας / διαβατηρίου

                ii) Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος

               iii) Αναλυτική βαθμολογία  και

               iv)  Αποσπάσματα του Οδηγού Σπουδών της σχολής στην οποία φοίτησαν, που αφορούν στα μαθήματα που αιτούνται απαλλαγής ( χρονολογικά πρέπει να συμπίπτουν η αναλυτική βαθμολογία και οδηγός σπουδών). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει Οδηγός Σπουδών να προσκομίζεται βεβαίωση διδάσκοντος σχετικά με την διδαχθείσα ύλη.


  • Β.    Για απαλλαγές από μαθήματα  τα οποία έχουν κατοχυρώσει οι καταρτιζόμενοι σε ειδικότητες  των ΙΕΚ, γίνονται δεκτές αιτήσεις οι οποίες :

α) είναι σαφώς διατυπωμένες

β) έχουν πλήρως συμπληρωμένα τα πεδία στο σώμα της αίτησης

γ) έχουν συνημμένα :

i)  Φωτοτυπία δελτίο ταυτότητας / διαβατηρίου

ii) Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος

iii) Ατομικό Δελτίο Καταρτιζόμενου