ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης της Πλατφόρμας εξ αποστάσεως κατάρτισης. Μεταξύ άλλων εργασιών, θα αφαιρεθεί εκπαιδευτικό υλικό και εργασίες (συνολικά ή κατ’ επιλογή) που έχουν αναρτηθεί από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο 2020, προκειμένου να εξασφαλισθεί επαρκής αποθηκευτικός χώρος και η ομαλή λειτουργία στη συνέχεια του εξαμήνου.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

(!) Παρακαλούμε εκπαιδευτές/τριες και καταρτιζόμενους/νες, εφόσον δεν το έχετε ήδη κάνει, να ανακτήσετε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020 αντίγραφα του υλικού κατάρτισης των μαθημάτων σας (εκπαιδευτικό υλικό, θέματα εργασιών, εργασίες καταρτιζομένων κ.λπ.) που έχουν αναρτηθεί στην Πλατφόρμα και αφορούν στην περίοδο από Οκτώβριο έως και Δεκέμβριο 2020.

(!) Το υλικό της κατάρτισης και τις εργασίες που εκπόνησαν είναι σημαντικό να διαθέτουν οι καταρτιζόμενοι/νες διαθέσιμο στην προσωπική τους ηλεκτρονική βιβλιοθήκη (ανεξάρτητα από την Πλατφόρμα) ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιούν για τις τελικές εξετάσεις, τη συνέχεια της κατάρτισής τους ή/και τις εξετάσεις πιστοποίησης.