Προσκαλούνται οι καταρτιζόμενοι που έχουν εγγραφεί στο Α΄ εξάμηνο (2021Β) να προσέλθουν στο ΔΙΕΚ Χαλανδρίου (προαύλιο χώρο) την Δευτέρα 04/10/2021 και ώρα 14:15 προκειμένου να παρακολουθήσουν την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει του νέου ακαδημαϊκού έτους κατάρτισης και να ενημερωθούν ευθύς αμέσως για τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοσίου ΙΕΚ Χαλανδρίου καθώς και την διαδικασία της δια ζώσης κατάρτισης κατά το νέο έτος.

Οι καταρτιζόμενοι καλούνται να προσκομίσουν κατά την πρώτη μέρα προσέλευσής τους στο ΔΙΕΚ Χαλανδρίου απαραιτήτως αρνητικό διαγνωστικού τεστ ανίχνευσης του COVID-19 και συγκεκριμένα rapid test, το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί 48 ώρες πριν την πρώτη μέρα προσέλευσης στο ΔΙΕΚ Χαλανδρίου ή ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης ή ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Δεν γίνονται δεκτά αποτελέσματα από self-test. Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε όλους τους χώρους του ΔΙΕΚ Χαλανδρίου.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στον προαύλιο χώρο του ΔΙΕΚ θα τηρηθούν αυστηρά οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των καταρτιζόμενων.

ΚΑΛΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!